Az Álomvölgy Meditációs Központ üzemeltetője az Álomvölgy Meditációs Központ Alapítvány. Az Alapítvány küldetése a testi és lelki értelemben vett egészséges életmód segítése, továbbá az egyéneknek, a magyar nemzetnek és a bolygó felemelkedésének szolgálata, önzetlen segítség nyújtás és közösség építés.

Az Álomvölgy Meditációs Központ 6 év alatt épült fel Támogatóink kizárólag olyan emberek, akiknek az esze és a szíve is a helyén van. Nem részesültünk állami támogatásban, nem volt külföldi támogatás és nem nyertünk pályázatokon sem. Támogatóink anyagi hasznot nem vártak és nem várnak.

Tiszteletben tartjuk, valamint elfogadjuk azt a tényt, hogy minden ember a saját rezgésszintjének megfelelő közösséget választja a fejlődéséhez. Az Álomvölgy Meditációs Központban szeretettel fogadjuk mindazokat, akik a rendszeres meditációk és közösségi élet mellett igényt tartanak az intellektuális igazságok kifejtésére, az univerzum természetének, működésének és belső törvényeinek tudományos kutatási eredményekkel is alátámasztott megismerésére. A Bölcsesség nem más, mint szeretet által vezérelt tudás.

– Szeretettel várunk minden fejlődni vágyó, nyitott érdeklődőt és tagot. Céljaink között szerepel, hogy megőrizzük közösségünk érzelmi és gondolati tisztaságát, mentessé váljunk a pletykától, kéretlen tanácsok osztogatásától és ítélkezéstől.

A szabadság és az átalakulás ihlette csodák laknak benne. Olyan hely ez, ahol megmártózhatsz a természet szépségében. A meghittség helyszíne, ahol a másik szemében tükröződve megpillanthatod saját szépségedet. Itt megérintesz és megérintődsz; vagy egyedül lehetsz, ha éppen erre vágysz. Mindez itt vár, készen. A választás szabad. Hiszen ezen a helyen senki nem szabja meg, hogy melyik a számodra helyes ösvény.

Minden lélek egyedi úton jár, és egyedi módon fejezi ki magát a világban. Mindenki saját fortéllyal és saját hangzással része a nagy egésznek. A házban nagy a tér, hogy meditálhass, és másokkal találkozhass; hogy az érzéseidet szabadon kifejezhesd, és felfedezhesd az emberi szeretet gyógyító erejét. Egy hely, ahol tanulhatsz, egy hely, ahol taníthatsz. Egy hely, ahol fejlődhetsz, egy hely, ahol tanúja lehetsz a fejlődésnek.

Egy hely, ahol a testedet is kényeztetheted: masszázzsal, forró fürdővel, finom, szeretettel készített ételekkel. A gyümölcsösben és a környező erdőben nyugodt egyedüllétre lelsz, ha épp ezt keresed.

Legyen szó tanfolyamokról, csendes elvonulásokról, vagy e kettő kombinációjáról, a ház nyitott ajtókkal vár. Befogadja a zarándokot, a bölcset, a tanítót, a keresőt…