‘Atemi Budo Academy 2020’  név alatt szervezte meg első, hagyományteremtő nemzetközi konferenciáját az

Atemi Martial Arts Budo Academy  augusztus 8-án Piliscsabán,  az Álomvölgyi Meditációs Központban.  A harcművészet, egészség, életmód, tudomány és filozófia témaköreiben

orvosok, kutatók, egyetemi professzorok tartottak előadást teljesítményfokozás – egészségmegőrzés, regeneráció a kvantumfizika, frekvenciaterápia  az ősi hagyományvonalak szemüvegén keresztül – témaköreiben.

„Soha nem volt ilyen nagy szükség a harcművész közösségek és mestereik példamutatására” mondta nyitóbeszédében a harcművész konferencia egyik fővédnöke:  Dr. Mészáros János, a Magyar Karate Szakszövetség Elnöke, a Magyar Olimpiai Bizottság jogi vezetője.

“Tapasztalati tudás, felelősségvállalás nélkül nincs esélye az egyensúly megteremtésének a testünkben és a világunkban“  hangsúlyozta Dr. Gubacsi Attila Ph.D. kutató, tanár, az ATEMI Budo Academy alapító-igazgatója.

“ A BUDO filozófiája, értékrendje zsinórmércéje az emberi jellemnek”  értékelte a világ történéseit Sensei Abe Tetsushi professzor, a Kendo magyarországi vezetője, a konferencia díszvendége.

“Hiteles információs térkép, használható tudás nélkül kapaszkodó nélküli az emberiség, a jövő generációja”  Balogh Béla, mérnök-író, spirituális szaktekintély, az Álomvölgyi Meditációs Központ megálmodója, megteremtője és vezetője.

A Pilis, azon belül Piliscsaba térsége, az Álomvölgy méltó energetikai helyszíne egy új, boldogabb, szeretet-alapú világ teremtésének”  emelte ki mondandójából Farkas András, Piliscsaba polgármestere.

Yin és Yang vagyis bipoláris a világunk. Minden része hordozza a kettősséget. Feladatunk a balance megteremtése”  Dr. Adámy István Ph.D véleménye szerint

“Minden az emberi Tudatban teremtődik, az információs mezőben. Az emberi test működésének pontos értelmezése és megismerése elképzelhetetlen a kvantum fizika aspektusai nélkül”  Dr. Tóth Edit főorvos, a holisztikus orvoslás képviselője.

“Az Ember igazi hullámlovas. Lent és fent, mélységek és magasságok egyenlege az igazi nagybetűs Élet”  vélekedett Sz. Mikus Edit terapeuta, szexológus, siker könyvek írója

A nagy sikerű „ATEMI Budo Academy Convention 2020” labirintus-meditációval zárta le első, hagyományteremtő harcművészeti konferenciáját.

“Tapasztalati tudás, használható világkép és felelősségvállalás nélkül nincs esélye az egyensúly megteremtésének a testünkben és a világunkban“  

hangsúlyozta Dr. Gubacsi Attila Ph.D. kutató, tanár, az ATEMI Budo Academy alapító-igazgatója.

“Az Ember igazi hullámlovas. Lent és fent, mélységek és magasságok egyenlege az igazi nagybetűs Élet”  vélekedett Sz. Mikus Edit terapeuta, szexológus